header

 

DJ palvelut

 

DJ JBC

Viihdevuokraamon kautta voit varata tilaisuuteesi tunnelmannostattajaksi spiikkavan DJ:n!

DJ JBC (Jussi) on soittanut ravintoloissa ja yökerhoissa vuodesta 2001 lähtien kymmenien keikkojen vuosivauhdilla. Tällä hetkellä DJ JBC:n tapaa soittamassa dl palvelut Tampere Pirkanmaauseimmiten Tampereen keskustan ravintoloissa, Himos Areenalla Jämsässä tai yksityistilaisuuksissa. Voit tilata Jussin soittamaan tapahtumaanne tilaisuuden luonteesta riippumatta. Syntymäpäivät, häät, kaveriporukan bileet, firman pippalot, pikkujoulut tai mitä ikinä mieleen tuleekaan!

Räätälöidään tilaisuus juuri teidän tarpeitanne varten.

Musiikkivalikoimasta löytyy niin dancea, poppia, rockia, hiphoppia, iskelmää, klassikoita ja listojen uutuuksia. Tarjolla on suuri kattaus niin kotimaista kuin ulkomaista musiikkia 70-luvulta lähtien. Kaikkiaan musiikkikirjastosta löytyy 8000+ kappaletta ja määrä kasvaa viikoittain. Tilaisuuksissa soitetaan juurikin haluamanne tyylistä musiikkia. Myös perinteiset häätanssit (valssit, jenkat, humpat, tangot, foxit jne.) kuuluvat ohjelmistoon. Jos jotain kappaletta ei löydy, niin se pystytään lataamaan esim. iTunesistä keikan aikana. Tilaisuuden aikana tulevat kappaletoiveet luonnollisestikin toteutetaan! Viihdevuokraamon erikoisuutena on JBC:n tekemistä keikoista saatava soittolista. Hääpari saa aina jälkeenpäin soittolistan tekstitiedostona, johon on eritelty artistit sekä kappaleet soittoaikoineen, jotka ovat soineet tilaisuudessanne!

Viihdevuokraamo on saanut tiimiinsä erittäin kokeneita DJ:tä. Jokaisella Viihdevuokraamon DJ:llä on vähintään viiden vuoden soittokokemus ja useimmilla on vuosia keikkalun parissa jo kymmenen tai reilusti enemmän!

Viihdevuokraamon DJ:t keikkailevat ympäri Suomen, mutta pääsiallisena keikkaympäristönä on Pirkanmaan alue: Tampere, Lempäälä, Kangasala, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Ylöjärvi, Akaa jne.

logo DJ www 

Back To The 90′s

DJ JBC:llä on laaja kokemus ysärimusiikista. Jussi oli järjestämässä ja soittamassa tiettävästi Suomen ensimmäisissä Back To The 90's ysäribileissä Oulussa jo vuonna 2003. DJ JBC:llä on yksi Suomen suurimpia kokoelmia 90-luvun musiikkia sen aidoimmassa alkuperäisessä CD formaatissa. Kun varaat DJ JBC:n soittamaan tilaisuuteesi ysäriä, niin luvassa on paljon muutakin kuin Mr. Vainit ja Coco Jambot, kuitenkaan niitä tunnetuimpia legendaarisia hittejä unohtamatta!

Myös ravintoloitsijat voivat ottaa yhteyttä ja tilata esimerkiksi ysäri- tai millennium-musiikista koostuvan teemaillan.

 DJ soittamaan juhliin ja tilaisuuksiin Tampere ja PirkanmaaDJ musiikkia häihin ja juhliin

DJ Palvelut - Hää DJ - Hää DJ Tampere

YHTEYSTIEDOT

Viihdevuokraamo Oy
Keskitie 17 37560 Lempäälä
050-3016990
jussi.kokki(ättiäinen)viihdevuokraamo.fi
Y-Tunnus: 2798061-9