header

 

 

KYLPYTYNNYRIN VUOKRAUS

Viihdevuokraamo Lempäälässä Tampereen kupeessa vuokraa äänentoisto- ja porejärjestelmällä sekä LED valaistuksella varustettuja suuria siirrettäviä luksusmallisia kylpytynnyreitä. Kylpytynnyreihin mahtuu kerralla 10-12 henkilöä. Kylpypalju on rakennettu tukevasti peräkärryn päälle, jolloin voit kuljettaa sen vaivattomasti haluamaasi paikkaan. Vetäminen onnistuu henkilöautolla ja B-kortilla. Kylpytynnyrit on valmistettu lasikuidusta, jolloin ne on helppo pitää puhtaana ja lika ei tartu kiinni. Kylpytynnyrit toimitetaan aina puhdistettuna.

Kylpytynnyreihin on asennettu äänentoistojärjestelmät! Voit kuunnella mielimusiikkia samalla kylpiessäsi. Äänentoistojärjestelmään on helppo yhdistää oma äänilähde joko Bluetoothin, AUX tai USB liitäntöjen kautta. Soittimesta löytyy myös perinteinen radio!

Paljut ovat kaikki samalla varustuksella olevia ja niitä löytyy meiltä yhteensä 3 kpl.

Tällä varustetasolla olevia paljuja ei ihan heti vastaan tule! Kylpytynnyrin vuokraajan tulee olla vähintään 22-vuotias. Vuokraajan luottotiedot tulevat olla kunnossa ja ne tarkastetaan aina ennen vuokrausta. Merkintä luottotiedoissa on este laitteen vuokraamiselle.

Laskutan varauksen ennakkoon aina viimeistään 3 vuorokauden sisällä varauksesta. Ellet saa laskua sähköpostiisi, ole yhteydessä Viihdevuokraamoon! Valitettavasti käteismaksu ei ole mahdollinen.

KylpytynnyriKylpytynnyri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KylpytynnyriKylpytynnyri

 Kylpypaljun_vuokraus_Tampere

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Viihdevuokraamo Oy
Keskitie 17 37560 Lempäälä
050-3016990
jussi.kokki(ättiäinen)viihdevuokraamo.fi
Y-Tunnus: 2798061-9