viihdevuokraamo-oy-logo

Ammattitaitoinen ja korkealuokkainen DJ palvelu

DJ palvelut - DJ esiintymään tapahtumiin ja juhliin

DJ on loistava valinta hoitamaan musiikki tilaisuuteen jo alun tunnelmoinnista loppuillan tajunnan räjäyttäviin bileisiin. Musiikin soittaminen ja tilaisuuden tunnelman nostattaminen kannattaa antaa ammattilaisen käsiin, jolloin juhlien järjestämisessä on jo yksi huolenaihe pois.

Viihdevuokraamo tuottaa DJ-palvelut erilaisiin tilaisuuksiin.

Miksi Viihdevuokraamo vie DJ palvelut korkeimmalle tasolle:

Asiakaspalveluni on aina henkilökohtaista

Yksinkertainen juhlapakettien hinnoittelu ei sisällä piilokuluja

Viihdevuokraamon juhlapaketit sisältävät aina näyttävät valolaitteet

Viihdevuokraamo tuottaa DJ palvelut vaativimpiinkin tilaisuuksiin

Pitkä kokemus ja ammattitaito on ansaittu yli 20 vuoden ajan keikkailemalla

Soittamisen lisäksi juonnan, haippaan ja nostan tunnelman kattoon!

Dj Jussi Kokki

Olen ammatti DJ Jussi Tampereelta, joka tunnetaan myös nimellä DJ JBC. Olen ennen kaikkea show DJ! Soittanut ja juontanut olen ravintoloissa, laivoilla ja yökerhoissa jo vuodesta 2001 lähtien. Nykyään minut tapaa keikkailemassa DJ:nä tampereen suunnalla. Soitan myös paljon yksityistilaisuuksissa lähikunnissa, kuten Lempäälä, Akaa, Ylöjärvi, Kangasala ja Pirkkala. Voit lukea asiakaspalautteita sekä katsoa tarkemmin missä olen keikkaillut vuosien saatossa tästä linkistä: Viihdevuokraamo kokemuksia. Toisin kuin suurien ohjelmatoimistojen tarjoamat DJ palvelut, annan toiminnalleni kasvot. Tilatessanne DJ:n Viihdevuokraamon kautta tiedätte heti, kuka on tulossa viihdyttämään ja nostamaan tunnelman kattoon tapahtumassanne. Kannukseni olen hankkinut vuosien saatossa keikkailemalla ympäri Suomea eri ohjelmatoimistojen kautta. Ota yhteyttä, tulen mielelläni vauhdittamaan myös teidän tilaisuuttanne!

DJ Tampere

Viihdevuokraamo tuottaa DJ palvelut monenlaisiin tilaisuuksiin Tampereella ja muualla Suomessa

Nykyään DJ:t soittavat paljon muuallakin kuin yökerhoissa. Hää-, syntymäpäivä-, yritys- ja muissa tilaisuuksissa olen soittanut 2010-luvun alkupuolelta lähtien ravintolakeikkojen lisäksi. Häihin, synttäreille, kesäjuhliin, pikkujouluihin ja muihin yksityistilaisuuksiin otetaan varauksia vastaan ympäri vuoden. Esimerkiksi yritysten pikkujouluohjelmaa voidaan täydentää hienosti DJ:n nostaessa tunnelmaa jo illallisen aikana. Hääjuhlia varten lisätietoja löytyy omalta Hää DJ sivulta.

Hyvä DJ on esiintymisen ammattilainen

Viihdevuokraamon kautta saat tilaisuuteesi viihdyttämisen ammattilaisen, joka ei pelkästään soita musiikkia, vaan myös juontaa. En ainoastaan paina play:tä, vaan saan musiikkivalinnoilla, miksaamisella ja juontamisella loihdittua juhlat, jotka muistetaan ja niitä muistellaan pitkään! Vuosien kokemus ammatti DJ:nä takaa erinomaisen musiikkitietämyksen, jolloin bileet saadaan polkaistua käyntiin ensi tahdeista lähtien! Musiikkitietämys on kasvanut ainoastaan kokemuksen kautta jo vuosien ajan. DJ on ennen kaikkea esiintyjä, joka nostaa juhlavieraiden korkkarit (ja bootsit) kattoon! Toivekappaleet ja muut erikoisemmatkin toiveet tapahtumaan liittyen huomioin jo ennen tilaisuutta.

Viihdevuokraamo on laadukkaiden tapahtumien takana

Panostan DJ palveluiden laatuun todella suurella ja laaja-alaisella osaamisellani. Suurien ohjelmatoimistojen DJ:llä harvemmnin on pitkää uraa takanaan, jolloin mm. heidän biisitietämyksensä ja tilannetajunsa eivät ole samalla tasolla kuin pitkään keikkaa tehneellä DJ:llä. Useimmiten DJ:n hommia aloitellaankin esimerkiksi opintojen ohessa sivutyönä ja lopetellaan opinnoista valmistuttuaan. Näin itsekin aloitin DJ:nä yli 20 vuotta sitten. Näistä ajoista lähtien osaamista on kartutettu jatkuvasti, jopa yli 100 keikan vuositahdilla. Ja ura musiikin parissa jatkuu kokoaikaisesti edelleen!

Tyylikäs juhlatila antaa arvoa tilaisuudelle

Juhlatila saadaan valaistua tyylikkääksi huomaamattomin spottivaloin. Valaisu voidaan toteuttaa esimerkiksi juhlien teemavärin mukaan. Lisää näyttävyyttä loihditaan valoefektillä varustetulla usvakoneella sekä liikkuvilla värivaloilla. Tunnelmavalot ja äänentoisto kuuluvat aina Viihdevuokraamon juhlapaketteihin. Olen luonut muutaman valmiin juhlapaketin helpottamaan varaamista. Tarjolla olevista paketeista löytyy varmasti jokaiseen tilaisuuteen sopivin vaihtoehto. Paketteja voidaan myös vapaasti räätälöidä tilaisuuttanne varten. Valmiit paketit löytyvät sivun alaosasta.

Kannattaa huomioida että suurin osa DJ palveluja tarjoavista yrityksistä ei sisällytä valoja peruspaketeissaan, vaan laskuttavat erillisen hinnan valoistaan. Valot ovat erittäin oleellinen osa luomaan tunnelmaa juhlapaikassa. Viihdevuokraamon Juhlapaketteihin valot sisältyvät aina! Paketit sisältöineen löytyvät sivun alaosasta. Vastaan myös mielelläni tilaisuutenne musiikkiin ja valaisuun liittyvissä kysymyksissä.

Yksityiskeikat ja hää DJ Tampereella, Pirkanmaalla ja muualla Suomessa

Teen pääsääntöisesti DJ keikat Tampereella, Pirkanmaalla ja muualla Etelä-Suomessa, mutta liikun mielelläni pidemmällekin. Tilaisuuttanne varten tarvitaan pinta-alaa n. 6-10 m2 verran, riippuen mukana tuotavan valokaluston määrästä. Kaikissa paketeissa 6 h soittoaika aikaa silloin, kun DJ aloittaa soittamisen. Ennakkosuunnittelusta ja soittopisteen rakentamisesta emme veloita mitään.

DJ tilaisuuteen bändin lisäksi

Bändi ja DJ eivät koskaan sulje pois toisiaan samassa tilaisuudessa. Livemusiikki on aina livemusiikkia, mutta DJ huolehtii musiikista ennen bändiä, heidän settiensä välissä ja ennen kaikkea huipentaa loppuillan! Tilaisuuden aikana olevia juontoja, puheita ja pienimuotoisia esityksiä varten mikrofonit sekä äänentoistolaitteistoni ovat vapaasti käytettävissä. DJ:nä huolehdin mm. puheiden äänenvoimakkuudet kohdilleen, jolloin puhuja voi keskittyä puheen pitämiseen.

Back to the... Retro!

DJ JBC:llä on laaja kokemus ysäri ja kasarimusiikista. Olin järjestämässä ja soittamassa tiettävästi Suomen ensimmäisissä Back To The 90’s ysäribileissä Oulussa jo vuonna 2003. Uudet Retro DJ bilepaketit löytyvät omalta Retro DJ sivustolta.

Varaamalla Retro DJ:n soittamaan tilaisuuteesi retrodiscoa, on luvassa paljon muutakin kuin Brother Louiet ja Coco Jambot, kuitenkaan niitä tunnetuimpia legendaarisia hittejä unohtamatta! Nostalgiadisco on aikamatka menneille vuosikymmenille.

Myös ravintoloitsijat voivat ottaa yhteyttä ja tilata kasari-, ysäri- tai millennium-musiikista koostuvan retro DJ teemaillan. Nostalgiamusiikkiin keskittyvät K30, K40, K45 ja K50 discot sekä bileillat ovat valloittaneet ravintolat ja tapahtumat! Varaa Retro DJ juontamaan ja soittamaan nostagiadiscoon vanhoja hittejä vuosikymmenten takaa.

Viihdevuokraamon DJ Juhlapaketti

Basic
840
 • 6 Tuntia soittoaikaa
 • Äänentoisto: 2 Kaiutinta ja bassokaiutin
 • Mikrofoni
 • 4 x Värivaloa trussirakennelmassa/ständissä
 • 2 x Valaistua trussipylvästä
 • 2 x Näyttävästi pyörivää valolaitetta
 • Matkakulut Pirkanmaan alueella
 • Keikkaa voi pidentää lisätunnein 50 € / tunti

Viihdevuokraamon DJ Juhlapaketti

Standard
1040
 • 6 Tuntia soittoaikaa
 • Äänentoisto: 2 Kaiutinta ja bassokaiutin
 • Mikrofoni
 • 4 x Värivaloa trussirakennelmassa/ständissä
 • 2 x Valaistua trussipylvästä
 • 2 x Näyttävästi pyörivää valolaitetta
 • 8 x Spottivaloa juhlatilan valaisuun
 • Usvakone valoefektillä
 • Matkakulut Pirkanmaan alueella
 • Keikkaa voi pidentää lisätunnein 50 € / tunti

Viihdevuokraamon DJ Juhlapaketti

Premium
1290
 • 6 Tuntia soittoaikaa
 • Äänentoisto: 2 Kaiutinta ja bassokaiutin
 • Mikrofoni
 • 4 x Värivaloa trussirakennelmassa/ständissä
 • 2 x Valaistua trussipylvästä
 • 2 x Näyttävästi pyörivää valolaitetta
 • 8 x Spottivaloa juhlatilan valaisuun
 • Usvakone valoefektillä
 • 4 x Näyttävästi liikkuvaa isoa valolaitetta
 • Matkakulut Pirkanmaan alueella
 • Keikkaa voi pidentää lisätunnein 50 € / tunti

Kuvagalleria