viihdevuokraamo-oy-logo

AJOTILAISUUDET SÄHKÖAUTORADOILLA

Sähköautorata - Elämyksiä Tampereen lähellä Lempäälässä

Tilaisuuteenne jotain uutta ja ennennäkemätöntä!

Viihdevuokraamo on erikoistunut suurilla sähköautoradoilla pidettäviin ajoelämyksiin ja -tapahtumiin!

Viihdevuokraamo on vienyt perinteiset sähköautoradat aivan uudelle tasolle. Radat ovat moninkertaisesti perinteisiä kotiin ostettavia sähköautoratoja suurempia. Kahdella erilaisella radallamme pystyy ajamaan samanaikaisesti kuusi kuljettajaa. Tapahtumaan ja kilpailuun osallistuvien kuljettajien määrä on rajaton.

Lasten synttärit Lempäälä ja Tampere - Vauhdikasta tekemistä kaiken ikäisillle

Radalla vietät niin lasten syntymäpäivät, aikuisten syntymäpäivät, polttarit ja tykypäivät. Iltaa voi tulla viettämään perheen tai oman kaveriporukan kesken. Sähköautorata on loistava idea synttäritekemistä ja uusia elämyksiä Tampereella etsivälle. Radalla ajaminen on varsin mieluisaa ohjelmaa lastenkutsuille Tampereen seudulla, mutta tietysti toivotamme kaikki muualtakin aiheesta kiinnostuneet kilpailemaan sähköautoradalla.

Suurilla sähköautoradoilla ajaminen on elämys, jollaista ei ole muualla tarjolla. Kierroslaskenta ja tuhannesosasekunnin tarkkuudella toimiva ajanotto mahdollistavat tiukemmatkin kilpailut. Oikeilla autoilla ajaminen ja vauhdin säätäminen on hyvinkin erilaista, kuin esimerkiksi autopelien pelaaminen konsoleilla.

Tilaisuudessa on aina henkilö, joka ohjaa tapahtuman. Esimerkiksi synttäreillä voidaan harjoitella ajamista, välissä herkutella, pitää aika-ajot ja lopuksi ajetaan itse kilpailu.

Päivän viettoa voi jatkaa esimerkiksi vuokraamalla Viihdevuokraamon pore-, valo- ja äänentoistotoiminnoilla varustettuja kylpypaljuja.

Viihdevuokraamon suuri sähköautorata tarjoaa elämyksiä Lempäälässä

Viihdevuokraamon autorata on perinteinen sähköautorata, mutta sen kokoluokka on jättimäinen! Mittaa radalla on yli 18 metriä ja vierekkäisiä ajouria on kuusi!

Sähköautoradalla lasten tai aikuisten synttäreiden pitäminen on vaivatonta. Elämystä varten ohjelma ja tilat löytyvät meiltä. Hoidamme myös siivoamisen tilaisuuden jälkeen. Siirtämällä syntymäpäiväjuhlat pois kotoa, ei sielläkään tarvitse paikkoja puunata juhlapäivää varten.

Tilasta löytyy mm. jääkaappi juomien ja herkkujen säilyttämiseen sekä pöydät ja tuolit niiden nauttimiseen.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saamme järjestettyä tilaisuuteenne ruoka- sekä juomatarjoilun. Kuvia Lempäälän autoradasta.

Elämyksiä Tampereella

Vauhdikas elämys koko perheelle Tampereen lähellä Lempäälässä

Autoissa olevat pitomagneetit helpottavat ajamista ja radalla pysymistä. Pienimmille kuljettajille (~ 6 – 9 vuotiaille) voidaan radan jännitettä laskea ja ajaminen helpottuu entisestään. Suurilta tulosmonitoreilta pystyy seuraamaan kilpailun kulkua reaaliaikaisesti.

Radan yhteydessä on suuri ura-autokokoelma. Vitriinissä on runsaasti 1/32 ja 1/24 kokoisia ura-autoja 1970-luvulta lähtien aina tämän päivän kulkineisiin asti. Autojen valmistajia on lukuisia, mutta muutamia mainittuna mm. Scalextric, SCX, Carrera, Fleischmann, Märklin, Ninco ja Fly.

Radalla on aina kokenut ohjaaja, joka vetää tilaisuuden. Rata sijaitsee kiinteästi Lempäälän Marjamäen Seo huoltamon ja Ideaparkin välissä.  Suuri autorata sijaitsee aivan Lempäälän Ideapark kauppakeskuksen vieressä.

Siirrettävä mobiili autorata synttäreille, messuille, tapahtumiin ja juhliin

Siirrettävä autorata sopii erilaisiin tapahtumiin. Kilpailu- ja ajotilaisuuksia voidaan järjestää mm. messuilla, tapahtumissa, tilaisuuksissa, kesäjuhlissa, synttäreillä ja pikkujouluissa. Rata voidaan vuokrata myös esimerkiksi vetonaulaksi messuosatolle. Radalla voidaan järjestää kilpailuja, ajaa nopeinta kierrosaikaa ja palkita parhaimmat kuljettajat. Rata on ollut ajettavissa muutamassa suuressa autonäyttelyissä, kuten American Car Show, Hot Rod & Rock Show, Power Truck Show sekä Hot American Car tapahtumissa. Jonoa ajamaan messuosastoilla on ollut aina!

Suuri sähköautorata on varmasti uniikki ja erilainen elämys ajaa isommallakin porukalla. Pienimmille kuljettajille radan jännitettä voidaan säätää, jolloin autoja on helpompi hallita. Kuvia Viihdevuokraamon mobiilista digiradasta

Tyky päiän tekemistä Tampereella

Ajamisen iloa Viihdevuokraamon sähköautoradalla

Mobiililla digitaalisella sähköautoradalla kaistanvaihdot mahdollistavat entistä jännittävämmän ajoelämyksen. Kilpailijat pääsevät taktikoimaan ja ohittamaan vaihtamalla kaistaa risteyksissä. Kuusi autoa kahdella uralla tuo taktikoinnin mahdollisuuden perinteiseen sähköautorataan verrattuna. Viihdevuokraamon mobiilin sähköautoradan on valmistanut Carrera.

Elämyslahja Tampereella

Jos sinä tai tuttavasi ovat kokeneet jo kaiken, niin uskon että ette välttämättä ole vielä järjestäneet kilpailuja suurella sähköautoradalla? Viihdevuokraamon sähköautoradalle on mahdollista lunastaa elämyslahjakortti. Kortin voi tilata lähettämällä minulle sähköpostia jussi.kokki@viihdevuokraamo.fi

Tilaisuus Lempäälän suurella autoradalla

su - to
199
  • Tilaisuuden kesto noin 2 tuntia
  • Lisätunnit 50 € / kpl

Tilaisuus Lempäälän suurella autoradalla

pe - la
249
  • Tilaisuuden kesto noin 2 tuntia
  • Lisätunnit 50 € / kpl

Tilaisuus mobiililla autoradalla

Asiakkaan tilassa
399
  • Tilaisuuden kesto noin 2-3 tuntia
  • Lisätunnit 50 € / kpl
  • Pirkanmaan ulkopuolelle lisätään matkakorvaus
  • Mahdolliset kulut (esim. pysäköinti, yöpymiset useamman päivän tapahtumissa yms.) eivät sisälly hintaan.

Kuvagalleria