viihdevuokraamo-oy-logo

Viihdevuokraamo kokemuksia

Kiitos
Hienosti meni juhlat
Kuulemma meidän nuorin lapsi oli kanssa käynyt tekemässä biisitoiveita mitkä toteutit. Iso kiitos siitä.

Tero Blomqvist 16.9.2023, 50v. juhlat, Tampere

No huhheijaa! En muista koska olisi viimeksi viihtynyt noin kauan tanssilattialla yhteensoittoon, (käytännössä koko ilta). Suunnittelupalaverissa oli meidän toiveet todellakin otettu huomioon ja se kuului myös illan aikana, ammattitaitoista tiskijukkailua. Hääjuhlamme nousi ihan toiselle levelille.
Tältä parilta iiiiiso peukku !

Sastamala, Tervahovi

Heidi ja Lassi Huuskonen, 9.9.2023, häät

Kiitos hullun hyvistä bileistä. Teit illasta ikimuistoisen. Palaute siis 100% ollut tyytyväistä. Kiiteltiin hyvästä musasta ja laadusta sekä sun meiningistä.

Rantoon Nuorisoseura, Valkeakoski

Ida ja Marko Pirinen, 26.8.2023, häät

DJ oli todella osaava ja hyvä tyyppi! Voimme suositella häntä lämpimästi. Me ja vieraat viihdyimme, tanssilattialla oli koko ajan väkeä.

Pinsiön Maamiesseurantalo

Anniina ja Juuso Virtanen, 5.8.2023, häät

Erittäin suuret kiitokset huippu DJ:lle! Jussi auttoi pitämään tunnelman katossa ja niin me kuin vieraatkin viihdyimme tanssilattialla käytännössä koko illan, sillä jatkuvalla syötöllä tuli niin hyviä biisejä, ettei voinut lähteä muualle. Selkeästi rautainen ammattilainen, sekä taitojen että välineiden puolesta. Otettiin kaikki valot jne. lisälaitteet mukaan, jotka ehdottomasti lisäsivät tunnelmaa entisestään. Toiveetkin otettiin hienosti huomioon. Isot suositukset Jussille!

Tottijärven Jukola

Linda ja Saku Koivula, 5.8.2023, häät

Suuret kiitokset erityisen ammattitaitoiselle DJ:lle. Hoidit hienosti meidän hääjuhlan musiikin. Vieraat viihtyivät todella hyvin. Musiikki oli monipuolista ja hyvin toiveet otettu mukaan. Tunnelma oli mahtavasti katossa koko illan. Isot suositukset.

Urjalan Säätiötalo

Kaisa Vakkala ja Petri Heiskanen, 22.7.2023, häät

Vierailta saimme hyvää palautetta siitä kuinka DJ sai pidettyä tunnelmaa hyvin yllä, kaikki hoitui sujuvasti.
Meidänkin puolesta oli erittäin onnistunut kokonaisuus! 🙂

Lempäälän Manttaalitalo

Noora Soukkio & Juha Ujanen, 1.7.2023, häät

Kiitos paljon – pikkujoulumme onnistuivat mainiosti ja DJ oli ihan loistava.😊 Musiikkia löytyi jokaisen makuun ja biisitoiveet toteutettiin välittömästi eli olimme todella tyytyväisiä ja varmasti käytämme palveluitanne jatkossakin, jos vain tarvetta tulee.

Jatta Lampinen, 25.11.2022 pikkujoulut, Tammermatic Oy, Pirkkala

Jussi hoiti ammattitaidoilla ja hyvällä tilannetajulla juhliemme musiikin, huomioiden bändin aikataulut ja bändin soittaman musiikin. Kalusto oli ammattimainen ja valot hienot.

Saila Ahonen, 28.10.2022 Halloween juhlat, Lännen Palveluyhtiöt Oy, Tampere

Kiitos mielettömän upeasta illasta. Vieraat viihtyivät, soitettavaan musiikkiin sai esittää toiveita ja valot olivat todella mahtavat tunnelmanluojat. Olet rautainen ammattilainen, jota lämpimästi suosittelen tutuille ja tuntemattomille.

Tuija Hartus, 1.10.2022 synttärit, Lempäälä

Mielettömän isot kiitokset DJ:lle! Häävieraamme ovat kommentoineet moneen otteeseen häiden olleen parhaat bileet missä ovat ikinä olleet ja tämä oli meillä tavoitteenakin. Se ei olisi onnistunut ilman loistavaa tunnelman nostatusta DJ:ltä. Niin omamme kuin vieraiden biisitoiveet huomioitiin täydellisesti ja tanssilattialle saatiin lopulta koko juhlaporukka, nekin joita ei ole siellä ennen nähty. Vieraat kehuivat Jussin tapaa vuorovaikuttaa tanssilattialla olevan joukon kanssa. Emme voisi olla tyytyväisempiä. 

Marko & Jenna, häät Ylöjärvellä, 6.8.2022

Kiitos kuvista ja mielettömän hyvästä musiikkitarjonnasta meidän häissä. Me ja vieraat oltiin todella tyytyväisiä, meno oli mitä parhain.

Parkkuun Seuratalo

Kiitos vaan kovasti meidänkin puolestamme juhlista! Vierailta tuli palautetta, että oli hyvä DJ ja hyvä meininki. Omasta puolestani voin sanoa, että kaikki meni juuri niin kuin pitikin. Soitto oli hyvää ja valot mainiot. Toiveet toteutettiin ongelmitta.

Suosittelen ehdottomasti Viihdevuokraamoa juhliinne, meidän partyt hoiti Jussi kunnialla maaliin!

Erittäin lämpimät kiitokset DJ:lle hienosta syntymäpäiväkeikasta. Olemme saaneet palautetta myös juhlavierailta kuinka DJ otti vieraiden toiveet huomioon ja nostatti tunnelmaa. Sekä kiitokset hienoista kuvista.

Suuret kiitokset dj:lle syntymäpäivillämme. Annoimme alkuun melko vapaat kädet musiikin valinnassa ja hienosti osasit lukea meitä sekä vieraitamme. Musiikki oli juuri meille sopivaa ja saimme vietettyä ihanat bileet. Kiitos vielä ja varmasti suosittelemme muillekkin.

Viialan Työväentalo

Kiitos hienosta illasta. Täytyy antaa ehdottoman hyvää palautetta! Kaikki sujui juuri niinkuin sovittiin. Hienosti vedit tunnelman kattoon ja kaikki tuntuivat viihtyvän. Olemme saaneet itsekin positiivista palautetta vierailta kuinka hyvä tunnelma häissä ja tanssilattialla oli. Osaat todellakin työsi ja huomaa kyllä raudanlujan ammattitaidon ja kokemuksen! Kiitos molempien puolesta ja ehdottomasti suositellaan jatkossa tarvitseville palveluita!

Villa Sofia

Lämmin kiitos lauantain keikasta ja valokuvista! Suunnittelu ja keikan sopiminen kävivät sujuvasti. Vierailta tuli illan aikana paljon positiivista palautetta. Toiveet tuli hyvin huomioitua ja yhdistettyä muihin illan aikana soitettuihin biiseihin. Hyvä tilannetaju ja tunnelma! DJ juhlissa loi bileistä tapahtuman ja erityisen illan.

Viihdevuokraamon taidokas DJ loi häissämme hyvän tunnelman, josta nautti vanhempikin väki! Musiikkitoiveet hän otti iloisesti vastaan ja meno oli rento yöhön asti. Jussista selvästi huokuu palveluhenkisyys ja vuorovaikutustaidot tanssilattialla joraaviin ihmisiin. Jalat olivat todella kipeät seuraavana päivänä, mutta se oli sen arvoista! Kommunikaatio oli nopeaa ja kysymyksiin sai aina vastauksen. Olen todella tyytyväinen valintaamme tärkeänä juhlapäivänä, suosittelemme isosti Viihdevuokraamoa!

Villa Härmälänranta

Iso kiitos meininki oli viimisen päälle varmasti myös jatkossa soitellaan, kunhan näistä bileistä ensin selvitään suosittelen

Häiden jälkeen olemme kuulleet monilta vierailta kehuja nimenomaan loppuillan bileistä; musiikista ja tanssista. Pitkästä päivästä huolimatta vieraat ja me jaksoimme tanssia pikku tunneille saakka ja hauskaa oli! Yhteistyö Dj:n kanssa sujui täydellisesti ja ammattitaitoisesti. Valot mahtava lisä tunnelmaan. Tulemme varmasti suosittelemaan myös muille!

Villa Näsirinne

Kiitos DJ-palveluistanne hääpäivänämme. Päivä onnistui hienosti avullanne kun yhteen sovitettiin papin mikitystä ja yllätys laulu esiintyjää sekä niin vihkipaikan musiikki, ruokapaikan musiikkia ja illan huipuksi mukaansa tempaavalla asenteella loistavaa Bile musiikkia tanssipaikalla. Olemme kiitollisia huikeasta ja hienosta onnistumisestanne juhliemme DJ-palveluiden tuottajana.

Metsänvartijan tila

Iso kiitos teille myös ja dj:lle!

Viihdevuokraamon kommunikaatio ennen tilaisuutta oli erinomaista. Dj saapui paikalle ennen sovittua aikaa sovitun kaluston kanssa ja kommunikaatio onnistui loistavasti.
Referenssiksi annettu musiikkityyli toteutui ruokailutilaisuudessa yli odotusten ja iltajuhlissa juuri nappiin.
Dj:n käytös ja palveluhalukkuus virallisessa ruokailutilaisuudessa oli erinomaista.
Iltajuhlissa dj vaihtoi rennompaa vaihdetta silmään ja tanssitti musiikilla ihmisiä (suurin osa vieraistamme ei yleensä tanssi)
ja taisi pyynnöstä vielä osallistua tanssiinkin lähellä pilkkua! Iso kiitos Viihdevuokraamon DJ:lle!

Kiitos paljon palvelusta!

Vaihmalanhovi

Moi, Haluaisimme vielä kiittää hyvistä bileistä. Kaikki sujui niin kuin piti ja kuumuudesta huolimatta onneksi osa vieraista jaksoi bailatakin. Musiikki oli toiveidemme mukaista ja meillä oli oikein hauskaa. Kiitos ja oikein ihanaa kesän jatkoa!

Musiikki oli monipuolista, toiveet toteutettiin ja juontohommatkin hoituivat. Oli oikein onnistunut vastine bändille.

Hei!
Kiitokset sinulle mahtavasta musiikkitarjoilusta
😊

Isosti kiitoksia lauantain musiikista.
Väki antanut hyvää palautetta, että oli aivan loistavaa bilemusiikkia.
”johan oli hyvä DJ”
”tanssilattia ei ollut kuin hetken tyhjänä, hyvää musaa”
”DJ oli fiiliksessä mukana”
Mukavaa syksyä

Moikka!
Kiitos dj palvelusta! Kaikki meni juuri niinkuin sovittiin..
Mukavaa syksyn jatkoa 🙂

Tuhannet kiitokset hauskasta illasta yrityksemme viisikymppisillä! Oli ilo asioida kanssasi, kaikki oli todella mutkatonta ja joustavaa jo varausvaiheessa. Homma pelitti loistavasti itse juhlissa, kiitokset siitä hyvälle tilannetajullesi. Järjestäjätkin saivat relata luottavaisin mielin, ja sehän me todella tehtiinkin… TOIMII!!!!

Rapukartano

Kiitos tuhannesti hyvistä bileistä! Kehuja tuli jälkikäteen synttärivierailta, että palasimme nuoruutemme 90-luvulle ? Mahtava meno ja meininki, jonka kruunasi DJ:n tilannetaju ja uudemmankin musan ujuttaminen mukaan bileisiin! Tanssittiin jalat kipeiksi. Kiitos!!!!
Taru Salonen

Kiitokset vielä eilisen ohjelman järjestämisestä. DJ oli huippu tyyppi! Juhlat olivat TODELLA onnistuneet

Oli todella kiva ilta ja paljon on tullut kehuja dj:stä ja siitä miten hauskaa oli kun oli musiikkia laidasta laitaan. Kiitos mahtavasta pikkujouluillasta! Porukka oli innoissaan ja kylläpä tanssimaan innostuikin tosi paljon porukkaa. Aivan huippua ja kannatti pyytää dj Tampereelta asti tulemaan.

Turun VPK-talo

Päivämme ei olisi voinut olla täydellisempi. Kaikki kehui kuinka onnistunut juhla oli. Musiikki oli juuri täydellistä ja siitä kertoi tungos tanssilattiallakin☺
Ihana päivä, kiitos vielä kerran!

Kiitos tuhannesti!!! Meillä oli kaikkineen huikea hääpäivä ja ”se fiilis” vietiin komiasti loppuun asti!! Tilannetajusi ja mukanaeläminen oli ihan huippuluokkaa!!! Juhlaväki viihtyi!!!

Meidän päivä oli kerrassaan onnistunut! Kiitos vielä kerran loistavasta musiikista ja tunnelman luomisesta. Parempaa ei olisi voinut toivoa! Saatiin useaan otteeseen häävierailtamme palautetta, että tunnelma oli parhaimmasta päästä.

Meidän päivä oli kerrassaan onnistunut! Kiitos vielä kerran loistavasta musiikista ja tunnelman luomisesta. Parempaa ei olisi voinut toivoa! Saatiin useaan otteeseen häävierailtamme palautetta, että tunnelma oli parhaimmasta päästä.

Iso kiitos, musiikki oli erinomaista ja paljon on tullut positiivistä palautetta myös meille musiikin suhteen.

Bileet menivät tosiaan hienosti ja meille itsellemme jäi tosi mukavat muistot. Paljon olemme saaneet kiitoksia hauskoista bileistä ja musiikilla oli siinä iso osa.
Hienosti täytit aina musiikilla kuolleet kohdat, emme osanneet sitä edes etukäteen ajatella.
Ilman muuta suosittelemme jos jollakin on tiskijukan tarvetta.

Häämme olivat onnistuneet ja ikimuistoiset. Dj oli erittäin osaava ammatissaan ja
viron sukummekin sai hyvää musiikkia joten tanssilattia oli täynnä alusta loppuun asti ja tunnelma oli katossa koko häiden ajan.
Vieraiden kanssa olemme fiilistelleet häistä ja kaikki ovat antaneet täydet pisteet erittäin hyvästä musiikista ja viidyttämisestä.
kiitos.

Kulta Casino

Kiitos illasta! Viihdyimme hyvin, samoin vieraat. Ilta meni mukavasti. Sait hyvin innostettua porukan lattialle.
Musiikkikin pysyi koko illan hyvällä tasolla, eikä esim. häirinnyt keskustelua ruokailun aikana. Valot toi mukavaa tunnelmaa tanssilattialle.
Onnistuit hyvin löytämään toivomamme kappaleet ja lisäämään mukaan muita saman tyylisiä. Myös toivekappaleet illan aikana löytyi hyvin.

Kiitoksia erittäin paljon mahtavan musiikin ja valaistuksen järjestämisestä häihimme.
Meille moni tuli kertomaan, että tunnelma ja musiikki oli häissä täydellistä. 

Viihdevuokraamo ja Jussi on ollut yhteistyössä mm. seuraavien ravintoloiden ja keikkapaikkojen kanssa:

Pirkanmaa:

Nighclub Tähti / Iskelmä Baari / Naima 2014 – 2019

Teerenpeli Tampere 2019 – 2020

Kulta Casino 2016 ->

Pedro’s Pub 2015

Bricks 2007 – 2014

Senssi 2005 ja 2011 – 2012

Fat Lady 2011

Love Hotel 2009 – 2010

Tabu 2007

Laivayhtiöt:

Viking Glory & Viking Grace 2022 ->

Silja Symphony & Victoria I 2021

Viking XPRS ja Viking Amorella 2018 ->

Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi:

Pub Pikkupässi Karkkila 2022 – 2023

Hopealyhty Hyvinkää 2020 – 2022

Iskelmä Baari Hämeenlinna 2019 – 2020

Tulisuudelma Vantaa 2018 ->

Shamrock Vantaa 2018 – 2020

Frida Järvenpää 2019

Keski-Suomi:

Himos Areena 2014 ->

Kainuu

Club96 2004 – 2005

Ravintolamaailma Mont2 2003 – 2004

Night Valjus 2002 – 2004

Nightclub Marilyn 2001 – 2003

Muita keikkapaikkoja mm. Lumo & Metropol Hämeenlinna 2006, Martinkarhu Virrat 2002 ja 2005, Herttuatar Kangasala 2005 ja Kojootti Iisalmi 2005 + useita ravintoloita joissa on ollut tuurauskeikkoja yms.

Lisäksi lukematon määrä hääjuhlia, syntymäpäiviä, pikkujouluja, virkistyspäiviä, tapahtumia ja avajaisia.

Viihdevuokraamo ja DJ JBC on ollut DJ:nä yksityistilaisuuksissa seuraavissa juhlatiloissa.

Tampere:

Finlaysonin Palatsi

Irjalan Makasiini

Kristillan Kartano

Litukan Siirtolapuutarhan Kerhotalo

Näsilinna

Pirkanmaan musiikkiopisto

Ravintola Frenckell & Piha

Ravintola Laterna

Ravintola Myllärit

Saunaravintola Kuuma

Scandic Hotel Rosendahl

Scandic Hotel Tampere City

Sokos Hotel Ilves

Technopolis

Pispalan Haulitehdas

Tampereen Komediateatteri

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Tampereen Pursiseura

Villa Härmälänranta

Villa Sofia

Lempäälä:

Ideapark

Kuljun Työväentalo

Lempäälän Nuorisoseuran talo

Manttaalitalo

Telkäntaipaleen silta

Vaihmalanhovi

Villa Hakkari, Mansikin kammari

Nokia:

Kerhomaja Ankkuri

Knuutilan Kartano

Tottijärven Jukola

Valkeakoski:

Ilolan Maatila

Rantoon Nuorisoseura

Saarioismajan Juhlasali

Sääksmäen-Metsäkansan Nuorisoseura ry (Metsäkansan Tapiola)

Ylöjärvi:

Elämyslaari / Kammi

Mutalan Seuratalo

Parkkuun Seuratalo

Ravintola Kulta Casino

Vahannan Nuorisoseuran talo

Villa Näsirinne

Orivesi:

Aaltosaha

Einon Pirtti

Maivian Pidot

Akaa:

Viialan Työväentalo

Kangasala:

Ali-Marttilan Kokous- ja Juhlatilat

Juhlatalo Kuhmalahden Suoja

Kangasalan Pirtti

Rantawirkkula

Urjala:

Urjalan säätiön talo

Vesilahti:

Tilausravintola Hukianhovi

Vesilahden Nuorisoseuran Talo

Pirkkala:

Sankilan Kartano

Sastamala:

Knuutilan Tila

Tervahovi

Pälkäne:

Aitoon Honkala

Mänttä – Vilppula:

Rapukartano

Hämeenlinna:

Kankaisten Marjatila

Kieloranta

Könnölän Matkailutila

Metsänvartijan tila

Vanajanlinna

Juhlatilat muualla Suomessa:

Kirjan Juhlasali, Helsinki

Villa Vuosanta, Helsinki

Scandic Grand Marina, Helsinki

Vierumäki Monitoimiareena, Vierumäki

Albergan Kartano, Espoo

Kauppakeskus Karisma, Lahti

Turun VPK:n talo, Turku

Johteenpookin Juhlatila, Oulu

Linnakallio, Alavieska

Vanha Värjäri, Forssa

Etappi 22, Rauma