viihdevuokraamo-oy-logo

Siirrettävät vuokrapaljut

Paljun vuokraus Lempäälä

Suuret kylpytynnyrit ja kylpypaljut ovat mukava lisä viikonlopun viettoon tai tapahtumiin

Viihdevuokraamo Lempäälässä Tampereen lähistöllä vuokraa äänentoisto- ja porejärjestelmällä sekä valaistuksella varustettuja suuria siirrettäviä luksusmallisia kylpytynnyreitä. Vuokrapaljuihimme mahtuu kerralla 10-12 henkilöä. Kylpypaljut on rakennettu kiinteästi peräkärryn päälle, jolloin niiden kuljettaminen onnistuu vaivattomasti. Paljukärryn vetäminen onnistuu henkilöautolla ja B-kortilla. Kaikki paljut painavat noin 550 kg.

Luovutamme mielellämme kylpytynnyrit jo torstaina. On paljon helpompaa noutaa vuokrapalju jo torstaina, niin lämmittämisen voi aloittaa jo tuolloin viikonloppua varten. Tai perjantaina voi suoraan suunnata jo paljun kanssa kohteeseen, eikä tarvitse enää lähteä noutamaan paljua. Jos viikonlopun vietto venähtää pidemmän kaavan mukaan, niin paljun voi halutessaan palauttaa maanantaina ilman lisäkuluja. Hinnasto löytyy sivun alaosasta.

Viihdevuokraamo vie vuokrapaljut korkeimmalle tasolle

Kaikissa paljuissa on poreet, tunnelmavalot, äänentoistolaitteet ja lämpökansi

Kylpytynnyrin puhdistus sisältyy vuokrauksen hintaan

Kaikissa vuokrapaljuissa on tilaa 10 – 12 henkilölle

Huollamme kylpytynnyrit säännöllisesti

Voit noutaa paljun viikonlopuksi  jo torstaina ja palauttaa maanantaina

Olemme aloittaneet kylpypaljujen vuokrauksen jo vuonna 2013

Viihdevuokraamon Lempäälän vuokrapaljuissa on tasokas varustelu

Jokaiseen kylpytynnyriin on asennettu äänentoistojärjestelmä! Voit kuunnella mielimusiikkia samalla kylpiessäsi. Soittimeen on helppo yhdistää oma äänilähde bluetoothin kautta.

Vuokrapaljut on valmistettu lasikuidusta, jolloin ne on helppo pitää puhtaana. Kylpytynnyrit luovutetaan aina puhdistettuina ja desinfioituina. Kylpytynnyrin puhdistus sisältyy vuokrauksen hintaan. Vuokraajan ei tarvitse huolehtia paljun siivouksesta käytön jälkeen. Vuokrapalju voidaan toimittaa Pirkanmaalla lähialueelle pientä korvausta vastaan.

Vuokrapaljut ovat kaikki samalla varustuksella olevia ja niitä löytyy meiltä kolme kappaletta. Paljujen varusteina on mm. juomatelineet, eristetty lämpökansi, täyttö- ja tyhjennysletku, haavi pintaroskien poistamiseen sekä 10 m jatkojohto. Paljun vuokrauksen yhteydessä mukaansa saa halutessaan myös paljun veden puhdistustabletin. Viihdevuokraamon paljuja voi käyttää sekä vesijohtoverkon- että järvivedellä.

Viihdevuokraamo on aloittanut kylpytynnyrien vuokraamisen Lempäälässä jo vuonna 2013. Paljuttelu on kerta toisensa jälkeen aina miellyttävä elämys. Uskomme että nautitte laadukkaasti valmistetuista kylpypaljuista, sillä kehitämme, ylläpidämme ja parannamme tuotteitamme jatkuvasti.

Arkivuorokausi

ma - to
96
  • Paljun nouto ja palautus Lempäälään sopimuksen mukaan.

Viikonloppu

to - ma
149
  • Paljun nouto ja palautus Lempäälään sopimuksen mukaan.

Viikko

7 vrk
260
  • Paljun nouto ja palautus Lempäälään sopimuksen mukaan.

Juhannus

20-24.6.2024
298
  • Paljun nouto ja palautus Lempäälään sopimuksen mukaan.

Joulu

19-26.12.2024
260
  • Paljun nouto ja palautus Lempäälään sopimuksen mukaan.

Uusivuosi

30.12.2024-2.1.2025
298
  • Paljun nouto ja palautus Lempäälään sopimuksen mukaan.

Kuvagalleria