viihdevuokraamo-oy-logo

AJOTILAISUUDET SÄHKÖAUTORADOILLA

Sähköautorata

Tilaisuuteenne jotain uutta ja ennennäkemätöntä!

Viihdevuokraamo on erikoistunut suurilla sähköautoradoilla pidettäviin ajotilaisuuksiin ja -tapahtumiin!

Viihdevuokraamo on vienyt perinteiset sähköautoradat aivan uudelle tasolle. Radat ovat moninkertaisesti perinteisiä kotiin ostettavia sähköautoratoja suurempia. Kahdella erilaisella radallamme pystyy ajamaan samanaikaisesti kuusi kuljettajaa. Tapahtumaan ja kilpailuun osallistuvien kuljettajien määrä on rajaton.

Radalla vietät niin lasten syntymäpäivät, aikuisten syntymäpäivät, polttarit ja tykypäivät. Iltaa voi tulla viettämään perheen tai oman kaveriporukan kesken. Sähköautorata on loistava idea synttäritekemistä Tampereella etsivälle. Radalla ajaminen on varsin mieluisaa ohjelmaa lastenkutsuille Tampereen seudulla, mutta tietysti toivotamme kaikki muualtakin aiheesta kiinnostuneet kilpailemaan sähköautoradoillamme.

Suurilla autoradoilla ajaminen on kokemus, jollaista ei ole muualla tarjolla. Kierroslaskenta ja tuhannesosasekunnin tarkkuudella toimiva ajanotto mahdollistavat tiukemmatkin kilpailut. Oikeilla autolla ajaminen ja vauhdin säätäminen on hyvinkin erilaista, kuin esimerkiksi autopelien pelaaminen konsoleilla.

Tilaisuudessa on aina henkilö, joka ohjaa tapahtuman. Esimerkiksi synttäreillä voidaan harjoitella ajamista, välissä herkutella, tämän jälkeen pidetään aika-ajot ja ajetaan leikkimielinen kilpailu.

Päivän viettoa voi jatkaa esimerkiksi vuokraamalla Viihdevuokraamon pore-, valo- ja äänentoistotoiminnoilla varustettuja kylpypaljuja.

Viihdevuokraamon suuri autorata Lempäälässä

Viihdevuokraamon autorata on perinteinen sähköautorata, mutta sen kokoluokka on jättimäinen! Mittaa radalla on yli 18 metriä ja vierekkäisiä ajouria on kuusi!

Sähköautoradalla lasten tai aikuisten synttäreiden pitäminen on vaivatonta. Ohjelma ja tilat löytyvät meiltä. Hoidamme myös siivoamisen tilaisuuden jälkeen. Siirtämällä syntymäpäiväjuhlat pois kotoa, ei sielläkään tarvitse paikkoja puunata juhlapäivää varten.

Tilasta löytyy mm. jääkaappi juomien ja herkkujen säilyttämiseen sekä pöytiä ja tuoleja niiden nauttimiseen.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saamme järjestettyä tilaisuuteenne ruoka- sekä juomatarjoilun.

Sähköautorata Lempäälässä

Vauhdikasta tekemistä kaiken ikäisille

Autoissa olevat pitomagneetit helpottavat ajamista ja radalla pysymistä. Pienimmille kuljettajille voidaan radan jännitettä laskea ja ajaminen helpottuu entisestään. Suurilta tulosmonitoreilta pystyy seuraamaan kilpailun kulkua reaaliaikaisesti sen edetessä.

Radan yhteydessä on myös suuri ura-autokokoelma näytillä. Vitriinissä on runsaasti 1/32 ja 1/24 kokoisia ura-autoja 1970-luvulta lähtien aina tämän päivän kulkineisiin asti. Autojen valmistajia on lukuisia, mutta muutamia mainittuna mm. Scalextric, SCX, Carrera, Fleischmann, Ninco ja Fly.

Radalla on aina kokenut ohjaaja, joka pitää tilaisuuden. Rata sijaitsee kiinteästi Lempäälän Marjamäen Seo huoltamon ja Ideaparkin välissä.  Suuri autorata sijaitsee aivan Lempäälän Ideapark kauppakeskuksen vieressä. Kuvia Lempäälän autoradasta.

Siirrettävä mobiili autorata synttäreille ja juhliin

Siirrettävä autorata sopii erilaisiin tapahtumiin. Kilpailu- ja ajotilaisuuksia voidaan järjestää mm. tapahtumissa, tilaisuuksissa, kesäjuhlissa, synttäreillä ja pikkujouluissa. Rata voidaan kuljettaa myös esimerkiksi messuille yrityksen messuosaston vetonaulaksi. Radalla voidaan järjestää kilpailuja, ajaa nopeinta kierrosaikaa ja palkita parhaimmat kuljettajat. Rata on ollut ajettavissa muutamassa suuressa autonäyttelyssä, kuten Hot Rod & Rock Show, Power Truck Show sekä Hot American Car tapahtumissa. Suuri sähköautorata on varmasti uniikki ja erilainen kokemus ajaa isommallakin porukalla. Pienimmille kuljettajille radan jännitettä voidaan säätää, jolloin autoja on helpompi hallita.

Ajamisen iloa

Siirettävällä digitaalisella sähköautoradalla kaistanvaihdot mahdollistavat entistä jännittävämmän ajokokemuksen. Kilpailijat pääsevät taktikoimaan ja ohittamaan vaihtamalla kaistaa risteyksissä. Kuusi autoa kahdella uralla tuo taktikoinnin mahdollisuuden perinteiseen sähköautorataan verrattuna. Kuvia Viihdevuokraamon digiradasta. Viihdevuokraamon siirrettävän autoradan on valmistanut Carrera.

Tilaisuus Lempäälän suurella autoradalla

su - to
199
  • Tilaisuuden kesto noin 2 tuntia
  • Lisätunnit 50 € / kpl

Tilaisuus Lempäälän suurella autoradalla

pe - la
249
  • Tilaisuuden kesto noin 2 tuntia
  • Lisätunnit 50 € / kpl

Tilaisuus mobiililla autoradalla

Asiakkaan tilassa
399
  • Tilaisuuden kesto noin 2-3 tuntia
  • Lisätunnit 50 € / kpl
  • Pirkanmaan ulkopuolelle lisätään matkakorvaus

Kuvagalleria